About Me

My photo
Ya Allah ! Terima kasih pinjamkan dunia sementara untuk aku bergelak ketawa berduka sedih.

H.O.S.T.E.L !!


ASSALAMUALAIKUM .. ^,^


ha, mesti k0wunx pelik kan , tetiba ja ak nak wat entry sal HOSTEL . haha ! ney bkn cta an2 or scary m0vie gituuu .. ney cta sal ak n geng2 ak . cewahh ! saja guna ayat " GENG " nmpk mcm hebat skit en ? =P

alkisahnya mcmney .. tengah sy0kkk dok layan mimpi, da kena kac0 ! pg2 da dgar suara2 nyaring ja kat luar 2 jerit2 soh bang0n ! adoii ! x ckup ngan 2, d0wunx b0le plak pasang menda hapa ntah y bunyi kalahkan siren pas  2 x habeh2 dgar suara laki mana ntah d0k kasik announce ! ckit2 da la beb .. gua punya blik da la dekat glaaa dgn speaker .. mau krem telinga gua ngan r0omate gua dgar . * opss ! soryy .. termara la plak ! heeee ~

ha ! k0wunx nak taw kami bang0n awal2 pg watpa ? ney haa .. saja nak bersila ramai2 kat dataran . sambil2 tgk matahari terbit, sambil2 snap pic .. kan ? haishh ! k0wunx pk menda bezz ja , realitinya, kami kena wat senaman aerobic ! ke kiri ke kanan, ke kiri ke kanan .. terkodek2 ke sana ke mari, tp y 2la y wat ak n geng ak gelak besaqqq ! haa ..  even peluhnya asa mcm tpu ja! tp bau masyum bdn kami still xleh lupa laa .. perghh ! terbaekk ! urmm .. tp xpa ! y pntg kami enj0y time ney . ^,^

ha, nah ! hambik ka0 ! ushar la pic ney . ada nmpk mcm matang skit x muka kami if c0mpare ngan junior ? hihi ~ ^,^


y mana ak x b0lat 2 means bkn geng ak la, cewah ! padahal geng ak senanyer geng seni0r y sesat dlm gr0up juni0r . haha ! eh, kal0 da muka2 k0wunx y x bapa nak nmpk cnthnya mcm syaz , ha? apadia? k0wunx x kenal ? alaaa.. y nama dy ak lukis bes0 dari nama 0wg laen .. ha! bkn sbb dy special ka hapa ka , tp sbb muka dy xnmpk terlindung dek kepala uda 2 ha .. so, nanak bg fair , ak lukis la bes02 ! pueh aty . teheeee ~ ^,^

tp ak x taw la time ney kami da start ka bl0m sbb nmpk keadaan kat ats 2 mcm tgh berseronok ronok ja xda muka tensi0n aerobic or muka peluh2 penat ka hapa ka kan ? 
tp y plg pntg semangat beb ! nak kuruskan bdn, kena ada semangat , nak gem0kkan bdn p0n kena ada semangat gak kan ? semangat ma0 kuat ! =)
chaiyokkk ! wahai geng2 ak n especially to diri ak sndri y semakin memb0lat !  ^__^


*P/S : eh ! tengss 2 syapiq maula sbb tag pic ney at my wall ..  =P




------------
y baek 2 slalunya dtg dari ALLAH S.W.T n y buw0k 2 dtgnya dari diri saya sndri .. 
-------------

3 comments:

AQiLaH QeYLa said...

ehe.. best la da snamrobik..
igt lak time sekolah2 dlu kn...
rinduuuu agh laaa.......

!... diarystorynurul ...! said...

rndu alg gak !! taw xpa .. ni suma kengn terindah !=)

Hawa Ahmady said...

senamrobik dapat menyihatkan tubuh badan..hehe

jalan-jalan cuci mata yukk !