About Me

My photo
Ya Allah ! Terima kasih pinjamkan dunia sementara untuk aku bergelak ketawa berduka sedih.

eh ? perasaan yang ajaib !



ASSALAMUALAIKUM ... 



ha ! entry aku kali ni pasal hati dan jiwa, bajet jiwang la konon ! teheee ..    ^__^
pernah x  one day kau rasa mcm x boleh nak lupa dia ? pejam mata p0n still nmpk dia , celik mata p0n nmpk jugak ! ha, klu kau pernah, ni lah namanya PERASAAN . Perasaan ni memang ajaib ! dia akan dtg pd semua org, setiap org akan alami keadaan mcm ni paling bodo pon sekali dlm life dia mesti pernah rasa . kan ?? 

tp y tu pada y normal la, pada y x normal pulak berkali-kali ! haha , ni bukan perasaan ajaib da ni tp perasan habis ! =P
klu kau pernah ada perasaan ni, ha ! sah la kau dah dilamun cinta .. sbb, cinta ni lahir dri perasaan, macamana ajaibnya perasaan, cinta tu lg ajaib ! 
klu da sampai x lalu makan, tdo x lena n nmpk lemah ja, ha! tu namanya cinta , bkn perasaan lg dah .. y ney bahaya ! u must take serious sbb dia boleh hilangkan motivasi dri kita ..


cer try kau jd mcm HANG TUAH , dia bukannya x cinta TUN TEJA .. tp sebab amanah sultan, dia lepaskan juga TUN TEJA utk sultan . padahal ? dia cintakan TUN TEJA . means, cinta ni jgn terlalu melayan sampai melampau-lampau nanti kalut jdnya . sbb dlm usia remaja mcm aku ni , cinta x membawa kemananya . *eh? terperasan remaja pulak! heeeee ~   setakat rasa tu biasa la, tp jgn sampai rasa jd binasa pulak . kan ?


p/s : blajar cinta dri sndri dlu baru gegeh bercinta dgn org lain oke ?  (pesanan utk dri sndri y sebetulnya)








----------------------------
y baik slalunya dri ALLAH S.W.T n y buruk tu dtgnya dri diri kita sndri ..
----------------------------

3 comments:

Syukri_Own's said...

Betul, betul , Betul (=

emy zaza said...

bajet la sejarah la ko nie eiqa

!... EH ?? owner ...! said...

@emy zaza ! haha ! bajet jela , padahal sejarah failed ! =P

jalan-jalan cuci mata yukk !