About Me

My photo
Ya Allah ! Terima kasih pinjamkan dunia sementara untuk aku bergelak ketawa berduka sedih.

eh ? geliii siott !

ASSALAMUALAIKUM  ;)

title macam gempak kan ? hehe , saja ja nak ajak korang ramaiII ushar blog aku ney ha . hehehe , entry kali ney tak lah seGEMPAK title kat atas tuh , tp korang tengokla sndri .. aku nak cita pon tak tau nak start dari mana .. 

entry kali ney pasal kek . yup ! dengar perkataan kek mesti we will imagine something delicious right ? but now, aku nak tunjukkan kat korang kek yg menjijikkan aku pernah tgk! geli siott , and aku rasa aku mmg takkan sanggup makan ! yela, pandang pon da geli apatah lg nak potong and masuk mulut makan . euww , terasa nak muntah ! tak percaya ? tgk ni jom ! 



tgk la ! euw , da macam rupa mayat betul da aku tgk ha , errr , serious tak lalu nak makan . siap ada buat tikus lg wehhh .. macam real ! kan ?


ha ! yg ni alaII pengantin kena bunuh ka hapa aku pon tak taw la apa motif org yg buat kek ney nak sampaikan sebenarnya ... maybe dy frust kot time ni .. kan ?       
                    

euwww , ni lg la .. korang taw tak bentuk hapa ney ? TAHI .. euww, lalat pon ada jugak ! maybe org yg bg idea buat kek bentuk ni teringat mangkuk tandas kot . errr !


haaaa , tak sanggupnya aku nak makan tgk kek ni .. bkn hapa bby tu cumell kot , hehe .. korang rasa korang gamak ke nak potong kek mcm ni ??


ha , ini kek otak ! mmg unik but i think tak sesuai la buat benda makan rupa gini .. kan ?


yg ni korang nilai la sndri ye . aku pon geli nak pandang lamaII ... euww !


yg ney bnatang hapa aku tak taw nama dy , tp aku pernah tgk dlm tv la .. comel lg kot dri rupa dy dalam bentuk kek . eh ! bkn , bkn PIG oke .. tp tak taw hapa nama dy ..  yg pasti ianya menggelikan klu dijadikan sbagai kek .


yg ni aku tak taw benda hapa .. korang taw ??





oke ! semua gambarII ni takde kena mengena dgn yg hidup ataupun sudah mati . gambar ni aku dpt dri sumber yg boleh dipercayai td masa aku tgh boringII belek sana sini terjumpa kat google . ;)
saja nak share dgn korang utk sukaII ja ... takder niat apaII oke ? ;)





*kekII macamni takder kat Malaysia kot rasanya .. kan ?  (^__^)
but ! whatever is dorang mmg kreatif ! sangat kreatif ! ;)





6 comments:

AQiLaH QeYLa said...

eee..gelinya..heeee
tp yg baby tu comel sgt!

! eh ? si.ulatAPPLE ✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

kan ?? nak makan pon rasa sygg ja . comell ! ;)

chekgu kechik said...

gambar nombor 6 tu, tengok pn tak lalu apalagi makan..huhu..

eiqa azra said...

eyy gelinye..
hehe.. eiqa follow sini!
jemputla ke blog eiqa.. :)

http://ctrie.blogspot.com

asyraf ahmad said...

still delicious to mee
LOL

happy blogging
bwalking here

to my blog - Acapsuur (>,<)

amy syifa said...

geli gila! tp yg jantung tu nmpak real.kiki.

jalan-jalan cuci mata yukk !