About Me

My photo
Ya Allah ! Terima kasih pinjamkan dunia sementara untuk aku bergelak ketawa berduka sedih.

eh ? tetiba touching !!



ASSALAMUALAIKUM  ;)




urm .. aku sedih , tak tau kenapa tp aku rasa sedih .. aku rindu , aku rasa kehilangan .. ntahla , maybe aku terlalu rindukan kawanII yg aku pernah rapat time zaman sekolah dlu .. aku rinduu sgt . rindu zaman sekolah , rindu zaman nak main kejarII lepas kenakan abg senior .. kenakan cikgu , gelakkan cikgu .. yup ! aku rindu semua tuh .. mmg ! mmg dlu aku penah berazam dlm hati yg aku tak suka sekolah , nak cepatII habis boleh jd dewasa , bebas nak buat apapon . aku excited ! aku tak sabar . 

dlm kelas asyik bercakap pasal nanti da besar boleh jauh dgn parents, boleh ada duit sndri semua .. tp aku tak pernah pikir yg bla kita semakin besar semakin dewasa kita akan mula rindu zaman sekolah , zaman yg masingII time tuh takder masalah apapon . masalah cinta pon aku tak pernah take serious sbb ntahla ! macam tak berapa ada sgt feelingII bagai time tu . :)

rindunya aku nak jalan kaki pegi sekolah , peluhII basah habis baju , sampai ja sekolah kena marah sbb dtg lewat , dahla pengawas ! haha , rndu nak kena marah denda lari round padang tak pon kemas blik pengawas .. yup ! aku slalu kena . mmg dengki betul la ketua pengawas tu dgn aku kan ? ada ja salah aku .. huh ! siap kau klu aku jumpa lg kau skrg ! hehehe .. =P

tidur dlm kelas ? yeah ! hobi plg best and aku tak pernah lepaskan peluang tu . tambahII masa ADD MATH . hoho . masa yg pling baik utk jaga mata aku . haha .. mmg rindu , rindu nak bakar makmal kimia . semua garaII buat eksperiment guna asid . habis terbakar kulit buku aku . sampaikan cikgu kimia geleng kepala tgk dan pada ketika tuh aku boleh pulak sedekahkan senyuman yg pling menawan skali , hapa ?? kau pikir kau comell NURUL ATIQAH !! muka mcm kuih tempeyek .  ^,^

tp dlm banyakII kenangan , kenangan yg paling indah yg aku takkan pernah lupa . NEVER ! adalah kawanII .  urm .. kita masingII da jauh kan .. semua da terpisah , da jarang contact each other . ntahla , aku rasa kehilangan . aku nak mcm dlu , aku nak kita duduk samaII lepak gelak samaII .. macam dulu .. aku tak mau kita terpisah mengikut masa yg berlalu .. aku tak mau ! 


aku mntak maaf oke ? hehe , dlu aku suka sakatII korang sampai ada yg nangis .. =P
tp korang tau kan aku macamana ? mmg nakal . mmg jahat . mmg tak boleh pakai . tp aku tak pernah anggap korang musuh aku sbb aku tau korang adalah kawan yg terbaik pernah aku ada masa zaman sekolah aku .. ;)
aku tak pandai nak ckp sorry face to face because i feel something wrong and weird . maybe sbb tak pernah praktikkan depan korang kot kan ? hehe .. eh ? boleh pulak macamtu ?  ^,^


korang jgn lupa aku tau ! even kita semua jauhII sekarang tp selagi korang still igt aku , selagi tulah aku pon takkan lupakan korang .. Insyaallah .. ;)
tp skrg aku dah pandai tau ckp sorry , boleh tak klu yg tu dikira satu kelebihan ? ;)


sorry , gamba ni ja yg ada kat aku . mmg buruk tp kenangan tu tak pernah buruk kan ?? ;)





*font besar sbb tak mau bg korang susah nk baca , (tgk , skit punya baik aku tau , teheee ~ )





5 comments:

Syiera Bucuk said...

ehh..hee..saya pon rindu jgk zaman dolu2..hukhuk..btw,done following u n selamat berkenalan!awak comel sgt!!

entry terbaru: http://syierahalf.blogspot.com/2011/12/my-engagement-day.html

CIK MAY said...

kan..tapi dulu mase sek tak sabar nak beso.nak keje...eceh..

nuyui a.k.a miss YUI said...

samalah kt dear.

manalah kwn2..msg2 wat hal sndiri ni..

Agus Setya Fakhruddin said...

berkunjung dan salam kenal

amy syifa said...

comel la gambar last tu =)

jalan-jalan cuci mata yukk !