About Me

My photo
Ya Allah ! Terima kasih pinjamkan dunia sementara untuk aku bergelak ketawa berduka sedih.

eh ? sharing a good stuff !


ASSALAMUALAIKUM  (;


oke , entry kali ni pasal back to the bawal's tudung . maybe aku agak ketinggalan zaman sikit sbb baru nak tau style macamni .. hehe , tp takper , aku tak kesah sbb selama ni aku dok pakai pashmina so mmg tak pandang dah la tudungII bawal ni . mak aku cakap aku berlagak dgn tudung bawal, one day tudung bawal ni la yg aku nanti cari . haha ! mmg betoiii ! mak aku ni lah .. ish , cakap apa selalu mengena . tgk ! now aku dah terhegehII try belitII tudung bawal tuh , sampaikan mulaII try mau terbelit leher jugak laaa .

sakit wehh , tak boleh bernafas! haha .. try lg terbelit jugak , try lg sekali . ha! dah tak terbelit dah tapi ?? tak cukup nak lilit kepala pulokk , still tak putus asa , cekalkan tgn dan jari lilit sana sini . hasilnya ??? mmg buat aku ghairah . haha . disebabkan terlalu seronok , aku try utk julungII kalinya pakai masa kenduri cousin aku (ceh, ayat . serupa mau buat itu karangan) . =P

nak tgk hasil dia ?? idak ler terlalu lawo, sbb nampak kepala aku mcam dah diselubungi selimut . terbang sana sini . terburai sana sini . tp ? mmg selesa . tak lah seteruk yg aku sangka . (aku agak pakai macamni lg buat rimas yela plus pergi kenduri , dgn ramai org sana sini panas kan ..tp Alhamdulillah , tak pon ! selesa ja mcam pakai pashmina jugak .)  (;


mangsa belitan bawal's tudung yg pertama . (:


mangsa belitan bawal's tudung yg kedua . (:


mangsa belitan bawal's tudung yg ketiga . (:


mangsa belitan bawal's tudung yg keempat . (:


eh ? apasal caption kau sama ja ? yelaa , dah benda yg sama . so caption pon sama la .  hihi .. (;
oke , aku tipu , sebenarnya tak larat dah nak kejar idea yg lari mcm lipas kudung . laju bukan main lg .. so terpaksa guna pakai idea yg sedia ada ni , bolehla dari takder kan ? (;

*kepada ladies yg comelII segakII lawa bergaya semua .. kalau rasa teringin nak tau macamana pakai bawal's tudung belit leher gini , sile la mainII komen ye ? Insyaallah , nanti aku ajarkan .. ilmu tak boleh kedekut , nanti ALLAH S.W.T tarik balik , apapon takder . haaa .. kan ? (:
sharing is caring . oke , klise !  ^,^

*yg lelaki pun boleh jugak kalau teringin nak tau , tak kesah , aku oke jer ! (;












#kalau nak tego buruk ke tak cantik ke , pelik macam nyonya ke , nampak macam kartun ke , takper . just say it oke ? untuk maju sometimes we need to accept more kritikan dari pelbagai pihak . kan ? (; 






6 comments:

Haz Hazwany said...

wahh ! nice sngat ^^ next time buat la tuto plak ~

coklatberapi said...

comel la..oh plis la buat tutorial..hehe;))

arewin said...

akaq , wat tuto tuk tdung nih . comey sgt-3 . hikhik

sarahsorfina said...

heyy .i'm interested . ajar dr first smpai siap k. :D
shawl lover <3

iEyNa_AmirinA said...

cntik laak tdung bawal bt cem gtuw...hihi

asyraf ahmad said...

wah..tudung bawal..what is BAWAL btw...hahaha
bwalking

Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

jalan-jalan cuci mata yukk !