About Me

My photo
Ya Allah ! Terima kasih pinjamkan dunia sementara untuk aku bergelak ketawa berduka sedih.

eh ? segmen bloglist X-change+review ur blog by kiz's garden !


ASSALAMUALAIKUM (;


guys ?? sihat ? eh , tak semenaII tanya khabar , mesti korang hengat aku dah buang tebiat ka hapa . haha , takde la sampai gitu, just nak share dgn korang somethng ni .. BUT ? not about bawal's tudung exactly . pasal bawal ke ikan bawal ke , itu nanti ! aku buatkan tutorial untuk korang naaa .. di next entry ya ! (;

entry ni special kes sikit , bukan hapa , klu korang perasan nanti kan , entry ni akan penuh dgn blog KELIK ! KELIK ! ini .. curious right ?? cepatlaaaa KELIK kat situuu koranggg ... haaaa ,  ^,^
oke ! nama dia bkn kelikII tau , tp THE KIZ's GARDEN .. alaII taman gituu .. kan kiz kan ? (;


tadaaaaa .. itu segmen yg pertama ! nak tau terma yg tertakluk ?? eh , tak sesuai .. syaratII dia la senang, ha! nak tau tak ? meh jari tu meh kite main KELIKII kat sini ye, SILA KELIK SAYA !! nak cubit pon takper , saya tak kesah ! katanyaaa .. teheee ~ 


tadaaaaaa lagiiiiii ..... ini segmen yg kedua ! ha , hambek kau , aku join dedua sekali . hewhew . org tamak mmg begini , (;
yg segmen ni LAGIII , LAGIIIII , LAGIIIII best !!
sbb ?? haaa... tgk sini ! SINI .. SINI LAAA !

ok la , aku bg HINT sikit na , nanti korang taknak main KELIK ! KELIK ! pulokkk , ada hint baru best sikit nak join kan ? kan ? oke , read silently and carefully , jgn sampai mata terkeluar sudaaa .. (;

* kiz akan pilih 2 blog utk direview every week randomly .
* lepas dah review , kiz akan inform dekat blog korang la supaya korang tau korang adalah antara yg BERTUAH .
 Dalam segmen Review tu nanti, Kiz akan buat rating based on 3 category:
a. Blog Design ( design blog korang )
b. Blog Content 
c. Cara penulisan
( agakII aku category yg mana ek ? eh , nak jugak dia pon , tak padan dgn ulat ! )


oke ! JOM , JOMMM !! JOMMMMM la join sekali !
tak rugi pon join , boleh kenal taman kiz dengan lebih rapat , mana la tau , one day kita dapat lepak terus dekat dalam taman kiz kerrr , oke repeat peat peat peat peat .. taman kiz ! 










* kiz garden , saya mntak maaf even raya aidilfitri lambat lagi .. teheeee ~ 
masa taip entry ni miss ulat tgh berenangII dlm kelopak daun, tgh bertarung nyawa . LEMAS tenggelam timbul ja taip entry ni , so kalau macam ada terkasar bahasa sikit ker , melawak tak kena tempat kerr .. sorry ye ? ha ! lg satu , sorry sbb tukar nama kiz garden jd tak glamer , taman kiz . hehehe , sorry na .. peaceeeeee (;




3 comments:

KizZ said...

Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

Kelaka la blog miss ulat ni..hihi

Hanif Idrus said...

Jom join Hanif Blog Bloglist
Check it out u in my bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist

Hanif Idrus said...

Peminat mengambil gambar...!!tapi tak minat bergambar..heheh
Salam kenal..same hobby

jalan-jalan cuci mata yukk !