About Me

My photo
Ya Allah ! Terima kasih pinjamkan dunia sementara untuk aku bergelak ketawa berduka sedih.

eh ? shoot sana sini part 2 ..


ASSALAMUALAIKUM  (;


hari sebelum aku join shoot mmg aku down sgt , sbb ada lah sorang gadis ni dia kata aku pakai susuk ?? agakII lah wehhhh , klu tuduh aku cucuk botox ke vitamin ke hapa ke logik la jugak . . kan ? ini susuk ? adoiiii , gila kau susuk , mana pulak la bomoh aku nak cari , jenuh lagi aku nak mencuri duit sapa pulak nak cucuk sana sini . mmg tak masuk di akal bila di pikirkan balik .. tak logik la ! ! 

esoknya kawan aku ajak hangout , oke . dia tak bagitau pon nak photoshoot ka hapa ka , dia just ckp keluar release tension , oke ! aku oke jer . . malas nak layan perasaan sgt , dlm kereta dia , terpingaII aku bila dia parking area botanical garden , ada apa ja kat situ ? matiII lah aku tak mau ajak balik ke tempat lain .. merajukII jugak laa tak mau kesitu , bukan hapa , boring ! ada monyet je , tak nak la aku , tak kenan la nak tgk monyet .. 

yang lainII buat derk je , oke .. aku mengalah , aku ikutkan aje , haaaa , dah masuk dlm gerbang taman tu baru aku tau agenda diorang yg sebenarnya . hehe , sengih gelak tawa semua ada .. happy ! ubat aku bila sedih CAMERA ja .. so apalagi . pulun la snap sana sini sampai kaki melecet jalan jauhII .. tp takper , demi bergambar aku relakan , mmg teruk gila aku dekat camera ! 

time yg palinggggg best masa kami main belon buih , haha .. dah 21 baru terbukak hati nak main buih tu .. tembak sana sini . seronok wehhhh , klu korang tgk gelagat kami time tu tak ubah macam kanakII 5 tahun . hehe .. suka hati jaa main tak hiraukan org ramai yg tgh tgk kami , ada yg gelak ada yg tunjuk muka blur .. 


paling exclusive sbb mimik muka nmpk gigi . selalunya aku jarang tunjuk gigi aku ni haaaa , bukan hapa buruk ! kang nightmare susa pulak . (;


haha , mmg happy time ni .. buih tak keluar ! tembak sampai meleleh dah air sabun tu haa , kelakar ! 


oke . gambar di atas hanya lakonan semata . tak candid mana pon sebenarnya .. hahaha  (;


aku happy sgt sbb ada kawanII yg selalu ada time aku susah senang , time aku jatuh korang ada , tak pernah tinggalkan aku sorangII .. aku rasa aku paling bertuah kat alaf maju ni sbb sekarang bukan senang nak cari kawan sejati . . tp aku ada , aku mmg tak hebat mana , tp kawanII yg aku ada ni lah yg buatkan aku jadi someone yg hebat . (;

expecially kau ady !! 
kau banyak tolongg aku , aku terhutang budi dgn kau .. tengssss sgt ady ! (;
11 tahun aku kenal kau , oke ! mmg kau satuII nya kawan laki yg aku palingg rapat . yg aku palingg percaya . 


pssstt , hatiII kunyah chewing gum jgn sampai tercekik . (;




aku sayang sgt korang . tolonggg jgn tgl aku oke ? tanpa korang , aku sunyi ..  =')




21 comments:

A'ishah Kamaludin said...

Comelnya awak x nampak cam 21 pun. Mcm 17. Ehehs

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@A'ishah Kamaludin
tengsss a'ishah , hewhew .. seganII (merahII muka) (;

aizadalias said...

untung la bnyk shoot ;p

honey smile said...

wah..comei2...
suke gituh..

honey smile said...

wah..comei2...
suke gituh..

edayu nurdin said...

style!

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@aizadalias
untunglaa blog dia sempoiii , :P

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@honey smile
tengss dear yg sgt comell ! <3

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@edayu nurdin
tengsss edayu ! (;

eiya said...

sgt2 lawa... comel.... suke die....=)

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@eiya
suka kamu jugak eiya yg comell ! <3

nasha sanza said...

hai tiqah! salam kenal..thanks follow blog akak..tiqah memang cantik la..macam anak kacukan...:)

Hanif Bloglist Blog said...

comel gitu...nice pic

Semut Senyum said...

serius. nice pic. nice post.. nice entry.. =)

A'ishah Kamaludin said...

Kak THL tag awak kat sini

http://thehehslady.blogspot.com/2012/01/nelly-strange-sudah-buka-bloglist-baru.html

ahmoishantek said...

suke tgk eiqa shoot..lawa :)

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@nasha sanza
tengss kak nasha ! kak pon lawa jugak .. iqa besaII ja . (;

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@Semut Senyum
tengss cemut cenyum ! atoto, comell nama dia ! :D

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@ahmoishantek
tengsss ahmoi comell ! (;

MiszCoMoT said...

tuu tu tu cik ulat ke?? ishhh.. comey...ngeee (sambil sengih2 cam iklan colgate..:P)

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@MiszCoMoT
yup ! itu miss ulat la sygg .. miss ulat x boleh nak sengih macam iklan clgate sbb gg x lawa . sengih macam kerang busuk bole ! :D

jalan-jalan cuci mata yukk !