About Me

My photo
Ya Allah ! Terima kasih pinjamkan dunia sementara untuk aku bergelak ketawa berduka sedih.

eh ? shoot sana sini ..


ASSALAMUALAIKUM  (;


oke . entry kali ni agak mengarut sikit . yg mana tgh badmood cepatII keluar dari sini . jgn masuk and baca kang ada pulak yg bagi hadiah penerajang dekat aku . sbb apa ? sbb entry kali ni mmg merapu ! JGN CUBA BACA !! 

guys , yg mana dah kenal dgn aku tau kan yg aku ni mmg fanatic dgn camera . tak kesah la camera cap ayam tua ke hapa ke .. asal namanya boleh SNAP pic , aku nanti mula la sawan macam beruk sengih macam kera dpt pisang . hewhew .. 

nak tgk tak pengalaman pertama aku pergi shoot ? haha , buruk wehhh , tapi takper ! sharing is caring . caring is loving .. (saja nak berlagak yg aku ni loving) .

tak mau ckp banyak , nanti korang jugak yg boring , silapII ada yg tak baca dah entry ni sampai habes , ditekannya button X . cepatII blah keluar . ishII , tak baik tau .. dah sampai rumah org , masuk minumII dlu then baru la balik .. (;








kelakar kan ? alaaaa , sikitII sudah la gelak tu .. yg ni zaman doluII aku muda belia lagi time ni , hingusan lagi . sampai tahap hingus meleleh pon tak pandai nak lap sendri . biar ja dy meleleh .. euwww , hahaha !
sekarang punya gamba da lain sikit .. da pandai pose da . da 21 kan ? bajet terror ah nak pose over sana sini . hewhew ..

nak tgk pic shoot kali kedua ? haaa , satu cukup ! hehe , kedekut gilerrrr ah kau ni iqa ! !


apa ? nak tgk lagi yg seterusnya ? oke . add aku dekat FB . hehehehe , kat situ banyak ah yg korang boleh tgk .. (;
takde la , gurau jaaa .. nanti aku story dekat entry baru ye pengalaman aku pergi shoot . penat ke best ? haaa , tungguuuuu .. (;


p/s : memang pon ! tak lawa mana pon aku ni haa , tapi minat and sawan depan camera tak boleh di ubati laaa .. huhu , mau tak mau layankan aje sementara stock masih adaaaa .. eh ? mcm tak kena je ..  -.-'


k.Daaa !






4 comments:

nazz said...

alamak dah terbaca laa..haha...
okay ape entri ni :)

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@nazz
haha . sapa suruh baca ?? nak kena ni !! :P

amy syifa said...

tuan blog nih sungguh c0meyy la.. =)

nik lan nik mat said...

nk add fb tp x blh da...kan da x dpt ngorat
:(

jalan-jalan cuci mata yukk !