About Me

My photo
Ya Allah ! Terima kasih pinjamkan dunia sementara untuk aku bergelak ketawa berduka sedih.

eh ? header bapak gajah , TOLONG cakap lawa !


ASSALAMUALAIKUM   (;


hai sayang ! hai baby ! haha , gila gediks .. oke . stop being annoying , ha.. mesti korang nak tau kan sebab apa aku bagi title alaII gedik gitu , sebabnya korang takkan tak perasan kot , or saja buat tak nampak ? eee , penat tau aku pose atleast komen la kritik ke tapi kalau puji lagi bagus rasanya . . hewhew .. oke , oke . takdela .. gurauII manja pon marah tau .. (;

hambek kau header tu da jadi serupa apa daaa .. besar gedabak aku letak . sapa tak ingat aku memang siap ah korang ! itu header malas namanya , konon nak letak header alaII matang sikit la kan , tapi disebabkan aku ni kuat sangat berkawan dengan setan , so malas tu dah berjangkit . . terhasil la header serupa di atas yang besar ala gergasi . err .

sudah , abaikan header buruk tu , jangan pandang lelama kang lagi terkesan betapa buruknya header tersebut , cewah nak cover la ni konon tak nak nampak sangat header dia buruk , ceh ! 

sini , sini .. nak story ni haaa , tadi kan aku hangout dengan my bff and takde pon niat nak tengok wayang , memandangkan takde gambar baru yang agak best , tapi si kawan aku ni .. dia nak sangat tengok ADNAN SEMPIT 2 , kawan punya pasal kan .. layankan jugak laa .. masukII je tengok uih , ramai jugak orang .. ingatkan hari biasaII cenggini takde orang sangat .. maybe best kot cerita ni (dalam hati) .

starting cerita tu memang dah lawak , aku dah start senyumII dah , 10 mins lepas tu aku dah start sengih then gelak non stop . korang bayangkan mau lenguh rahang mahang aku ni dok gelak , sakit perut aku , meleleh airmata sampai terangkat kakiII menahan gelak . serious tak tipu ! memang BEST la , dengan si sam muka selenge nya speaking ntah betol ntah tidak dihentamnya speaking jugak .. asalkan ada bunyi alaII mat salleh cukup . 

korang tengoklaaa , mesti tak rugi punya lah . . kadangII kita kena support filem tempatan ni .. kan ? tak semua filem tempatan kita tak best and tak semua jugak filem tempatan kita bestII belaka , kadangII ada jugak spoilt nya .. iye dak ? (;

tapi yang bestnya filem kita mesti takkan lari jauh nilaiII murni rakyat kita . . misalnya dalam cerita ni lebih kepada berusaha and semangat kawan yang kuat . tersentuh jugak bila ada partII yang nampak cemana kuatnya persahabatan antara manusia ni , touching jugak la bagi aku . . alaaa , senang cerita korang tengok la sendiri then meh story moli dengan aku best ke tak . hewhew .. (;



credit to abg google .. (;


comell bukan ? (;



sambil renungII kan header aku yang besar gedabak ala bapak gajah tu apa salahnya after baca rajinkan jejari runcing anda untuk menaip komen di bawah . haha formal kan ? alaaa , bukan selalu nak bajet ala matured ni .. (;


p/s : lepas layan cerita ni , dandan terasa nak rempit jugak . (;









k.Daaaa (;

41 comments:

hana said...

ala..
nth bila la nk tgk wayang..
bz manjang..

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@hana
alaaa , curikII masa nanti kalau nak tgk , ajak iqa tau ! heeee (;

jahajahatable said...

besarnya cincin

Hanif Bloglist Blog said...

macam ni ken atengok...
Tak per header beasr macam mana pun janji tuan punya blog happy..
Ini blog anda..!!cuma laoding time slow sikit

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@jahajahatable
cincin keramat . oke . khurafat ! haha :D

ummi amanda said...

akak,.comel:):)

ummi amanda said...

siyez comel wlaupon besar,nice;)

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@ummi amanda
sygg ? comell ke ? tak rasa ke macam terkejut tgk sbb besarr sgt ? hehe :P

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@Hanif Bloglist Blog
oke .. tengss ! nanti iqa buang apa yg tak pntg bg loading laju . :D

cik LOLA said...

wahh! baru nak tengok hujung minggu ni. heeeee. :))

lawa header. nak jugak laa camtu :P

aira shahira azmi said...

aira pon besaw gedabak gak headernye..tapi hepiii..haha
http://airashahiraazmi.blogspot.com/2012/02/okaku-admityupaku-baru-lepas-pakai.html

Amyra Azhar said...

hehe, akaq header tu oke je la. cantik! hee, adnan sempit 1 pun da best. tk sbar nk tengok! whoot2~

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@cik LOLA
eh lola ni , peli ke betolII ni ? haaa :P

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@aira shahira azmi
hehe , happy kan tgk header besar gedabak ni , senang sikit org nak igt .. haha :P

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@Amyra Azharwowott myra sygg , kaka nak ikut laaa . nak tgk lg skali ! :D
hewhew ..

poohrist said...

haeder tue cantik jangan risau secantik tuannya juga..

Nyamuk Terbang said...

besar giler header
btl2 adnan sempit best sgt2

Izzah Ab Aziz said...

cantik! cantik!
sukelahh :)

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@poohrist
haaa , bodekII ni .. nak apa ni .. :P

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@Nyamuk Terbangbesar gilaaa kan ? naseb tak gilaaa .. :D

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@Izzah Ab Aziztengss izzah sygg , (;

aira shahira azmi said...

hak3..yup2!betol!

Feenas Sya said...

comel lah akak .~

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@Feenas Sya
tengss feenas comell ! :D

nur said...

header yang macm gajah tu comel.. cun...
hehehe.. jom tgk wayang..

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@nur
jom nur sygg , saya memang kaki wayang . (;

saya_arief said...

sangat besar header.
haha.
:)

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@saya_arief
sgt besar kan ? haha dengan harapan org pandang sekali igt sampai bilaII . ceh ! :P

EZAD AMIR said...

hihih..tgk triler dia pn dh gelak...
tp yg full x tgk lg...tgu download jela...wakakak

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@EZAD AMIR
alaaa , tgk wayang lagi feeling lebih ! :D

Catatan She Alai said...

er mesti tersenyum tiap kali baca entry eiqa..hehe best ! Header memang lawa !~hehe

Hanim Irsyad said...

sangat cantek!! :)

Patrick Star said...

besau nya header...

Ni nk jemput model join...Jom Exchange Bloglist Dengan BLOG RILEK-RILEK
--> http://rilekrilek.blogspot.com/2012/02/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html

atiqa aris said...

nak g tgok tapi xde kwn.huu

SURIA AMANDA said...

ramai ckp citer tuh best giler....hurm..bila akak nak pi tgok ni...

SunnyFunny said...

cantex lahh header akak malaupun nampak besar .
puas hati deyh .
hehe
. follow akak .
kalau sudi , follow lahh saya eaa ?
:)

Firdaus® said...

hahahahha tak boleh belah la..huu study mana ni? apa2 pun salam perkenalan..nak cakap HEADER kamu yg sangat cantik!!!huuu..

do follow my blog ye.. done follow ur nice blog.

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@Catatan She Alai hehe kamu rajin dtg sini , mekaseh sesangat syg sbb support .. :D

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

@atiqa aris jomII , iqa boleh temankan .. :P

! Shealai Diaries ! said...

hehe...samax :D

nur said...

hi..blog walking here...singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda atau wat yg tersyg...

jalan-jalan cuci mata yukk !