About Me

My photo
Ya Allah ! Terima kasih pinjamkan dunia sementara untuk aku bergelak ketawa berduka sedih.

bentuk badan .



ASSALAMUALAIKUM  (;


Blog ni memang jadi tempat aku sukasuka la kan , rasa ada mood nak taip baru kalut on lappy taip entry baru . kalau tak . cehhh ! harapanla nak ada entry baru . dahla tak berapa nak best blog pon . update pon kadang-kadang ja , haha apalah malang nasib followers aku .. heh ! 

Lama menghilang tetiba update story pasal bentuk badan . phewwww ! memang mantap la kan . jangan pikir bebukan . mantap banyak maksud . hewhew  .  ye . itu adalah sebahagian dari gelak GEDIKss (;
anda tahu ke bentuk badan anda acaner ?? aku rasa bentuk badan aku memang dah habis elok dah , dah cun la kiranya bagi pandangan mata aku . tapi hakikat jauh beza dari imaginasi aku tuuu . huh . kawanII yang kononnya BAIK tu la komen aku ni bongkok la hapa laa .. huhu sedih tahu ?? BONGKOK BONGOK eh lebih kurang ja ! hurm, bongkok teruk ke aku ni ? aduhh dah kenapa pulak boleh jadi bongkok ni ? rasa dulu time sekolah macam elok ja figura badan aku . dah kenapa sekarang bertukar? haish masalah masalah . dah jadi cenggini mula la aku pikir nak pergi gym la konon nak jumpa jurulatih kat gym tu la kot la dia boleh kembalikan figura badan aku balik macam zaman sekolah dolu . hehehe . 

Masalah sekarang nii , semua benda tu perlukan DUIT . ish dah namanya kedekut . memang tak la kan aku nak bazir semata demi figura yang berubah . itupon tak tahu ntah betul ntah idak .(still tak mau terima kenyataan yang diri dah mula bongkok ) . search google tak yah kata laaa , beratus kali cari manatau kot ada     
cara tradisional yang tak perlukan kita membazir . hahaha bukan apa, membazir tu kan amalan SYAITONNN . sangatla tidak baik ye anak-anak . . 

cari punya cari godek punya godek . selongkar habis blog orang sana sini . jumpa la entry si cantik manis fatin liyana tuu .. excited la jap tengok dia story pasal corsect PB . alaaa , premium beautiful tuu .. semangat ni nak beli . tengah malam . time tu jugak , capai handphone call sana sini cerita dah jumpa . happy tak terkata laaa .. sempat lagi berangan kot cantikla aku lepas ni . jalan pon badan tegak ja . steady jaaa .. muahaha . 

sekali tengok harga dia . rasanya tak mampu kot . mau vibrate jari aku nak hulur duit kalau beli sekalipon . memang . memang tak sanggup . hurm , pikir lagi . jumpa alternatif lain . minum susu banyak-banyak . hahaha . kesimpulannya pulunla aku setiap malam minum susu takut tua sebelum usia . eh . bukan . be a grandma at 21yrs old . oh sangat tidak best . . 

tapi aku still rasa figura aku tak lah seteruk yang mereka katakan . huh . saja la tuu nak takutkan aku kan . apa pendapat anda ?? adakah bahu saya telah jatuh kedepan?? kalau ada . JANGAN cakap ! just diam and anggukkan kepala . boleh ?? 


yang pertama . kusyuk main handphone . bahu jatuh kedepan pon dah tak sedar . huh ! );



ye eh bongkok ?? tak kot tak kot kan kan ??  =.=''


p/s : minumlaaaa susu nesvita omega plus. disamping kuatkan gigi and tulang dapat jugak sihatkan jantung anda . perjalanan darah pon semacam je lajuu kemain lepas minum susu ni haaa .. tak caya? try ah sendiri (;


*takmau karang panjang-panjang. boring ! sikit-sikit atleast orang baca jugak even the last words right? heheheh (;











12 comments:

yasira rusydinah izni yahya said...

assalamualaikum sahabat..

wei..bdn unk okeh je aku rasa...xdelah bongkok pown..(ikut mata aku r babe)
neway..nesvita tue sedap ke wei?

Alaimett said...

lamanya tunggu entry dari eiqa....rinduuu sgt....waa..makin cantik..hehe...eiqa dah pakai corset tu lah.....manada eiqa bongkok pun...,

Alaimett said...

tak perlu berhabis duit kot...tp,untuk kepuasan apa salahnya kan....anyway jgn lupa besenam juga...

! PLAIN'S DAUGHTER ッ! said...

yasira : wasalam .. sedapppp !! berkrim skit .. memang terangkat . hehhe :P

! PLAIN'S DAUGHTER ッ! said...

alaimett : terharuuuu .. rinduuu jugakk !! nnt ada masa nak skodeng blog u pulak laaa .. hewhew :D

yasira rusydinah izni yahya said...

Perrghh...haruslah aku cuba nnti!...ngeee
Babe..free2 t singgah blog aku...gheee

ecan said...

:) elok dah badan tu. teringin nak body elok jugak huhu. rasa mcm nak tgk korset PB yg fatin liyana promote tu. tapi mahal la pulak T.T

qayyum said...

ade lh sikit bahu jatuh, but badan still ok.. terime je lh ape yang ade..

! PLAIN'S DAUGHTER ッ! said...

@ecan
kan awak ? jenama tu memang elok . tp mahal la pulok . ish . takpa google search lg manatau jmpa lg bagus . dan murah :D

eza ezara said...

salam kenal..hai dear sy follow ;)

Noor Adibah said...

haiiii eqa :)
ehhh tak bongkok pon. cantik jee tengok ... heee..
lain lahh kitew ni suke bongkok. agaknya ade masalah tulang belakang agaknyew..

! PLAIN'S DAUGHTER ッ! said...

@eza ezara i will follow u back pretty (;

jalan-jalan cuci mata yukk !